A judici un educador d’un CRAE de Reus per abusar d’una menor tutelada

A judici un educador social d’un CRAE de Reus per haver abusat d’una menor tutelada. Els fets es remunten entre l’any 2015 i juny del 2016. L’home era treballador del centre i estava casat. La fiscalia demana 3 anys de presó per un delicte d’abusos sexuals.

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana. Imatge del 30 de maig del 2016. (Horitzontal)
PUBLICITAT

El ministeri fiscal considera que l’acusat aprofitava l”ascendència” que tenia sobre la menor, que ara té 23 anys. En l’escrit de conclusions provisionals recull que “amb ànim libidinós i de forma reiterada, la seia a la falda, li feia tocaments, petons i mossegades suaus al coll”. A fi que ella s’hi avingués, li regalava coses cares i roba de la seva dona, li pagava la perruqueria i li deia falsament que quan complís els 18 anys se n’aniria amb ella. L’home va ser acomiadat.

La fiscalia sol·licita que no pugui exercir cap professió que comporti contacte amb menors durant 5 anys, que no es pugui acostar a la víctima ni comunicar-s’hi en un període de 4 anys, i que l’indemnitzi amb 1.000 euros per danys morals. El judici se celebrarà properament a l’Audiència de Tarragona.

PUBLICITAT