A presó sis homes per cultivar marihuana a la Fatarella

Els Mossos intervenen 47 quilos de cabdells i més de 600 plantes de marihuana

Sis homes d’entre 25 i 40 anys, i sense domicili conegut, han ingressat a presó com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Els Mossos d’Esquadra els van detenir després de desmantellar, dimecres passat, la plantació de marihuana que tenien a l’interior d’un habitatge de la Fatarella, a la Terra Alta. Es van intervenir 47 quilos de cabdells de marihuana preparats per vendre i 626 plantes de marihuana en diferents etapes de creixement. Els sis detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Gandesa, que en va decretar l’ingrés a presó.

Pla general d'un agent dels Mossos en el decomís de marihuana d'una plantació a l'interior d'un habitatge de la Fatarella. Imatge del 22 de novembre del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

La investigació es manté oberta per trobar altres persones que podrien estar relacionades amb aquest cultiu. La investigació es va iniciar al setembre davant els indicis que s’amagava una possible plantació de marihuana en un domicili de la Fatarella, entre altres, per l’elevat consum d’electricitat que tenia l’habitatge. En un dispositiu policial, el passat dimecres, es va detenir els sis homes, es va intervenir la droga i també tota mena de material com focus, transformadors i material elèctric, filtres, aparells de ventilació, elements de jardineria i productes fitosanitaris.

Una empresa especialitzada també va verificar la manipulació de la xarxa elèctrica, on s’havia enllaçat una escomesa per al frau elèctric, i els operaris van tallar el subministrament elèctric.

PUBLICITAT