A presó un home per dos robatoris en establiments del Tarragonès

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir el passat 19 de novembre un home de 42 anys, a Constantí, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació i un furt d’ús de vehicle. El dia 17, també es va detenir a Tarragona un altre home de 37 anys implicat en un dels dos robatoris.

PUBLICITAT

La investigació policial es va iniciar el passat 29 d’octubre arran de l’atracament amb arma de foc en una benzinera de Constantí.

A les 06:30 h, el lladre va donar diversos cops a la porta d’entrada per accedir dins de la botiga de la gasolinera. Un cop a l’interior, va apropar-se a la treballadora i va exhibir una arma de foc per intimidar-la i reclamar-li la recaptació de la caixa.

Quan va fer-se amb el botí va sortir corrents de la botiga on l’esperava el segon dels detinguts amb qui va fugir a peu.

De la investigació es desprèn que l’home que l’acompanyava feia tasques de vigilància per controlar l’entorn de la benzinera per la qual cosa els mossos el van arrestar a Tarragona el 17 de novembre.

Així mateix, el principal investigat va cometre el segon dels atracaments divendres 18 a la tarda en un establiment comercial del Morell.

En aquest fet, va utilitzar el mateix modus operandi per intimidar la treballadora i sostreure la recaptació de la caixa. Després va fugir en un vehicle que havia robat amb les claus posades el dia abans al barri Mas Abelló de Reus.

A partir de la informació recollida, els mossos van poder localitzar l’endemà al matí el vehicle sostret que es trobava estacionat a Constantí.

Davant la possibilitat que l’investigat portés una arma de foc, els Mossos d’Esquadra van establir un dispositiu policial que va concloure vora les 18:15 h amb la detenció de l’atracador quan es disposava a obrir amb les claus el vehicle sostret.

El primer dels detinguts va passar el dia 18 a disposició judicial davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. D’altra banda, el principal investigat va passar dilluns passat a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

PUBLICITAT