Acusat de matar un home a Tarragona reivindica la seva inocència

Els acusats d’apunyalar i matar un home a Tarragona, al març de 2021, han demanat la revocació de la sentència de l’Audiència provincial al TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Tarragona). 

PUBLICITAT

 El condemnat ha insistit davant de la jutge de la vista d’apel·lació del TSJC que no es trobaven al lloc dels fets quan es va produir l’homicidi, un descampat pròxim a l’establiment de Bricodepot, al barri de Torreforta de la ciutat. En canvi, un testimoni, un home que diu que estava amb la víctima en el moment dels fets, els va acusar d’haver-la agredit amb un pal i una arma blanca per aconseguir droga. El lletrat de la defensa ha insistit a remarcar que l’ADN trobat sota les ungles de la víctima no corresponen al seu client i que no es van trobar restes de sang ni a la roba ni en un ganivet de l’acusat.

També s’ha reclamat al tribunal que no s’hagi valorat un altre testimoni presencial que contradiu la versió del testimoni clau del cas. El condemnat, fins i tot ha posat en dubte la salut mental d’aquesta persona, a qui demanen que també s’investigui com a presumpte autor de l’assassinat.

PUBLICITAT