Adif licita les obres per treure dos passos a nivell a la Canonja

Adif ha licitat el contracte d’obres per a la supressió dels dos passos a nivell situats a la Canonja. Aquesta actuació tindrà un pressupost de més de 5 milions d’euros. Les tasques però s’hauran de dur a terme en un termini de 12 mesos. D’aquesta manera es vol millorar la seguretat tant per als vehicles i els ciutadans com per a la ciculació de trens. 

PUBLICITAT

El projecte es divideix en dues actuacions, la primera d’elles per a l’eliminació del pas a nivell situat al punt quilomètric 269/872 de la línia València-Tarragona.

Per a la seva supressió, es construirà una passarel·la per als vianants per a donar continuïtat al Camí del Rourell amb l’encreuament amb la via del ferrocarril. L’estructura tindrà una longitud total de 257 m i una amplada total de 2,50 m

Com a actuació complementària, es construirà un vial d’accés al pont de l’AEQT i es realitzarà el condicionament d’un tram de camí, tots dos dins de les instal·lacions de BASF. 

La segona actuació permetrà suprimir el pas a nivell situat al punt quilomètric 97/087 de la línia Lleida-Reus-Tarragona. Per això, s’executarà un pas superior, tant per al trànsit rodat com per als vianants, situat a 43 m del pas a nivell. 

Així mateix, es mantindrà l’accés que existeix en les proximitats del pas a nivell a la factoria de BASF.

PUBLICITAT