Afectacions al trànsit al Carrer Ramón i Cajal durant 5 setmanes

Amb motiu de l’inici d’unes obres de millora per part d’Endesa al carrer Ramon y Cajal, a partir d’aquest dijous 13 de gener i durant unes cinc setmanes aproximadament, es veurà afectat el trànsit. Les afectacions tindran lloc en una primera fase al tram entre Francesc Bastos i Pere Martell. Ho faran en una segona fase entre Pere Martell i Prat de la Riba.  

PUBLICITAT

A partir d’avui, 10 de gener, ja se senyalitzarà la zona, que comportarà eliminar les zones d’aparcament. Pel que fa a la primera fase o tram, s’habilitarà un sol carril de circulació que s’anirà alternant segons les obres. 

Pel que fa a les obres de la segona fase, el tram entre Pere Martell i Prat de la Riba quedarà tallat al trànsit, desviant la circulació per la Plaça Imperial Tàrraco. Aquest canvi també comportarà el canvi de sentit de circulació del carrer Jaume I. 

En totes dues fases es preveu una nova regulació semafòrica i la recol·locació de contenidors de superfície. Pel que fa a les afectacions a les línies d’autobús municipal, el tall només afectarà a la L42 sentit Complex Educatiu. Tot i això, les seves parades es continuaran cobrint amb normalitat. 

PUBLICITAT