Ahir es va detectar una obstrucció en una claveguera per culpa dels aiguats

L’Empresa Ematsa en un comunicat de premsa ha esmentat que ahir a primera hora de la tarda, es va detectar una obstrucció en un tram de clavegueram que connecta la xarxa amb el col·lector i que va provocar l’entrada en funcionament del sobreeixidor a la desembocadura del riu Francolí. 

Clavegueram
PUBLICITAT

Les causes de l’obturació semblen haver estat els forts aiguats que han provocat l’arrossegament de terra, pedres i runa que han precipitat el taponament en aquest punt.  

Ematsa va activar les tasques de neteja de manera immediata ahir a la tarda, tan aviat com es va detectar l’obstrucció. Aquest matí, a les 11:45h ha quedat resolta la incidència tot i que es continua treballant per retirar el material. 

Les tasques de neteja són complexes, ja que no és possible accedir a la galeria amb maquinària per retirar la runa i cal que ho facin equips especialitzats en treballs confinats, assegurant la ventilació de la galeria, amb sistemes de seguretat de detecció de gasos i equips de respiració auxiliar d’emergència. 

PUBLICITAT