Altavins organitza una Verema Solidària nocturna

Altavins Viticultors, DO Terra Alta, s’uneix a la iniciativa Verema Solidària organitzant una activitat de verema nocturna per al proper dissabte 10 de setembre. Amb el Joan Arrufí al capdavant del celler de Batea, es convida a tothom qui vulgui participar a viure una verema a la terra de la Garnatxa Blanca per excel·lència. Una experiència de territori en una històrica regió vitivinícola.

PUBLICITAT

La jornada s’iniciarà a les 17 h de la tarda amb la copa de benvinguda i l’entrega de cup i tisores. Les 18.30 h marcaran l’inici de la verema a la finca, posteriorment, a les 20 h està previst el trasllat del raïm del celler per a aixafar-lo amb els peus. Després s’oferirà un sopar a les instal·lacions d’Altavins i a les 22.30 h el públic podrà gaudir d’un espectacle de circ de la companyia ‘Los Barlou’. Totes les activitats aniran acompanyades per la música de DJ Woody.

La jornada Verema Solidària nocturna a Altavins s’emmarca en la iniciativa Verema Solidària, que neix amb l’objectiu de recolzar projectes socials que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social al territori català. Així, en el marc de l’activitat la pintora Nuri Mariné pintarà un quadre en directe, que després es vendrà per recaptar fons. I l’artista Sergi Margalef subhastarà una foto de gran format, també per a recaptar fons.

Les inscripcions s’han de realitzar al web  www.veremasolidaria.org.

PUBLICITAT