Setmana de Sant Jordi al Port de Tarragona carregada d’actes culturals

Sota el lema ‘Sant Jordi al Port’, el Moll de Costa, la marca cultural del Port de Tarragona  ofereix un seguit de propostes culturals per a tota la ciutadania en el marc de la Diada de  Sant Jordi del 23 d’abril. 

PUBLICITAT

Tot plegat es farà a partir del 20 d’abril fins al 25 d’abril el Moll de Costa acollirà activitats culturals  dirigides a petits i grans.

La proposta del Port, és reunir des del 20 d’abril fins al 25 d’abril, a l’entorn del Moll de Costa i amenitzar aquestes dates. Parades de llibres i activitats populars, com ara una divertida representació de titelles, la possibilitat de visitar el Port des de la Golondrina.

També es faran les visites guiades del Museu al Serrallo o representacions teatralitzades, com la ja reconeguda ‘Treballant al Moll’. 

Per poder participar en les activitats culturals, es necessita fer una reserva prèvia a les adreces assignades per a cada proposta.

El període d’inscripció finalitza el dijous 22 d’abril, però, sempre estarà subjecte a la  disponibilitat de les places.

Cal recordar que es tracta d’activitats que segueixen les  mesures de seguretat i higiene establertes per la COVID 19 i per tant tenen un aforament  més limitat que en una situació de normalitat. 

Cal afegir, que tots els esdeveniments programats són d’entrada lliure i estan dirigits a petits i grans. 

PUBLICITAT