BION se suma a l’AEQT com a nou Business Partner

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i BION han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’empresa experta en filtració de gasos passa a formar part del grup de Business Partners amb els quals compta l’Associació.

PUBLICITAT

BION són experts en desenvolupament i fabricació de mitja filtrant molecular per a adsorció física i química de gasos, adaptant la seva gamma a les necessitats específiques de cada client. Son productors propis, la fábrica i els serveis corporatius es localitzen a Gavà (Barcelona) a tan sols una hora de Tarragona. Assessoren a les empreses entre els productes de la seva àmplia gamma en les necessitats específiques de cada client.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de la directora gerent de l’AEQT, Maria Mas, i José María Murciano, managing director de BION.

Els Business Partners de l’AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.

PUBLICITAT