Calafell ret homenatge als professionals de la Xarxa Santa Tecla

El centre de vacunació massiva del pavelló Joan Ortoll de Calafell, gestionat per la Xarxa Santa Tecla, va administrar més de 100.000 vacunes. El bon funcionament en el ritme de vacunacions en temps de pandèmia ha fet que l’Ajuntament de Calafell hagi volgut retre un homenatge públic. En un total de 177 professionals, de totes les categories i especialitats, que van participar en la campanya. El consistori, a més, posarà properament una placa al pavelló per posar en valor la tasca realitzada per totes les persones que van fer-ho possible. L’acte de reconeixement va tenir lloc el dilluns dia 16 de maig al CAP de Calafell. A més a més, de la presència de la delegada territorial del Departament de Salut de la Generalitat, Dra. Dolça Cortasa, de l’alcalde de Calafell, Sr. Ramon Ferré, i representants de la direcció i de l’equip de professionals de la Xarxa Santa Tecla.

PUBLICITAT

De les més de 100.000 vacunes administrades, entre primeres, segones i terceres dosis, més de la meitat (51.000) es van distribuir entre veïns i veïnes del terme municipal de Calafell. La resta van anar a persones d’altres punts de Catalunya que s’hi van desplaçar fins al pavelló Joan Ortoll, atès que el punt de vacunació va estar sempre obert a la ciutadania.

Les últimes vacunes al Joan Ortoll es van administrar el passat 25 de març per indicació del departament de Salut. Els alts percentatges d’immunització assolits a la zona ja no justicaven l’ús d’espais de grans dimensions, integrant la vacunació contra la covid-19 en l’activitat sanitària quotidiana dels serveis d’atenció primària.

PUBLICITAT