Catalunya en Comú acorda expulsar Carla Aguilar i Hermán Pinedo

L’Executiva Nacional de Catalunya en Comú ha acordat la resolució definitiva de l’expedient sancionador obert a tres membres de l’Executiva local de Tarragona en Comú i al regidor trànsfuga Hermán Pinedo, per “haver vulnerat els valors i els Estatuts de Catalunya en Comú”. Tal i com ha expresat l’executiva en una nota de premsa. L’executiva remarca que “la suspensió de militància de Catalunya en Comú s’estén a la participació política en totes les seves expressions orgàniques i de participació”.

Carla Aguilar
PUBLICITAT

També han comunicat que, durant aquesta fase, Teresa Fortuny i Àngels Pérez exerciran de portaveus de Tarragona en Comú. D’altra banda, la direcció nacional ha proposat la creació d’una comissió gestora per pilotar els canvis que cal fer en aquesta nova etapa que s’obre a la ciutat de Tarragona. Entre les seves funcions hi haurà la posada en marxa del procés que doni lloc a una nova Comissió Executiva i a una nova coordinació local en els propers mesos.

Per últim, Catalunya en Comú demana a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i a ERC, que assumeixin el pacte antitransfuguisme subscrit per totes les forces polítiques i expulsin, en conseqüència, del govern de Tarragona al regidor no adscrit Hermán Pinedo.

PUBLICITAT