Ciutadans presenta la seva llista per Tarragona pel 14F

Ciutadans ha presentat oficialment la seva candidatura i llista completa definitiva per Tarragona per les eleccions del proper 14 de febrer. Després de la marxa de Rubén Viñuales, el seu portaveu, al PSC, el grup polític es reafirma com “la millor opció per acabar amb el procés i les seves conseqüències”.

PUBLICITAT

Matías Alonso, diputat al Parlament, serà el número 1 i encapçalarà la llista on la principal novetat és el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Salou i advocat de reconegut prestigi, Pere Lluís Huguet, que s’incorpora com a independent i ocupa el número 2 a la llista.

Advocat de reconegut prestigi, expresident del Consell de l’Advocacia Catalana i degà emèrit del Col·legi d’Advocats de Reus, el número 2 Cs per Tarragona s’ha mostrat “implicat en el projecte de la formació taronja” i ha apostat per la necessitat  “d’un canvi urgent” al capdavant del govern de la Generalitat.

En el mateix sentit s’ha expressat el cap de llista per Tarragona, Matías Alonso que ha reiterat la necessitat que a Catalunya hi hagi “un govern per a tots els catalans, que sigui capaç d’afrontar la crisi i que proposi solucions”. Alonso repeteix com a cap de llista de la formació liberal per Tarragona i és diputat al Parlament per Tarragona des del 2012.

Finalment, el tercer lloc de la llista de Ciutadans a Tarragona és per a Carme Margalef, membre del Consell General de Cs i secretària provincial de Programes del partit. Nascuda a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és professora de primària en un col·legi de Tarragona.

  • Llista completa de Ciutadans per Tarragona:
  1. MATÍAS ALONSO

La Línea de la Concepción (Cádiz), 1952. De formació militar, va fer carrera al Cos General de les Armes com a Oficial d’Artilleria. Després d’abandonar el servei actiu, es va dedicar als serveis de consultoria en noves tecnologies i formació per a empreses, i ha estat gerent de dues petites empreses del sector serveis.
És membre de Ciutadans des de la seva fundació. Ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat orgànica, com ara secretari general de Cs entre el 2009 i el 2017.
És diputat al Parlament per la circumscripció de Tarragona des de la X
Legislatura, després de les eleccions del 25 de novembre de 2012. Resideix al Vendrell (Baix Penedès)

2. PERE LLUÍS HUGUET

Pere Lluís Huguet és actualment el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de
Salou i s’incorpora, com a independent, a la candidatura de Cs al Parlament per Tarragona com a número 2. Advocat de reconegut prestigi, expresident del Consell de l’Advocacia Catalana i degà emèrit del Col·legi d’Advocats de Reus ha rebut nombrosos reconeixements. És membre del consell Consultiu de Societat Civil Catalana. Col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació, participa en tertúlies i escriu articles sobre actualitat política i jurídica.

3. CARME MARGALEF

Nascuda a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, viu a Tarragona. Carme Margalef és professora i llicenciada en Psicopedagogia. És mestra de primària en un col·legi de Tarragona. Forma part del Consell General de Cs i és secretària provincial de Programes del partit.

PUBLICITAT