Comença el judici a l’home de Bellvei acusat d’agressió sexual cotinuada a menors

Ha començat el judici a l’Audiència de Tarragona de l’home acusat d’un delicte continuat d’agressió sexual a menors de 16 anys i també de la tinença d’armes prohibides.

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana. Imatge del 30 de maig del 2016. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Per la seva banda, la fiscalia demana un total de 13 anys de presó. Segons l’acusació, l’acusat amenaçava a la menor en fer mal a la seva àvia amb les armes que tenia si li deia a algú els abusos que estava patint. Aquests fets va passar a Bellvei, al Baix Penedès, i es remunten entre els anys 2008 i 2017. Les agressions van començar quan la víctima tenia tres anys i es van allargar fins als dotze anys.

Entre les armes amb les que comptava l’acusat, es va trobar set catanes, una espasa, quatre punyals, dos matxets, una destral o una daga.  Així doncs, el fiscal demana deu anys de presó pel delicte continuat d’agressió sexual, la prohibició d’aproximar-se a la víctima durant onze anys i una pena de tres anys de presó i 30.000 euros d’indemnització per la tinença d’armes prohibides.

El judici ha començat aquest dilluns i se celebrarà fins a aquest dimarts a porta tancada.

PUBLICITAT