Constantí recupera la Diada de Sant Jordi al carrer

Constantí recupera la celebració de la Diada de Sant Jordi el proper divendres després d’un any. Després de la situació sanitària i el confinament domiciliari, el consistori torna a celebrar la jornada festiva amb totes les mesures sanitàries.

PUBLICITAT

La festivitat s’iniciarà el dijous 22 d’abril a la tarda, amb la inauguració de la decoració del balcó de l’Ajuntament que un any més, ha sigut elaborada pel Centre de Dia de Constantí. L’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” que oferirà música als balcons amb actuacions de diversos artistes.

A més, durant tot el dia es podràn veure a diversos indrets del municipi l’exposició “Constantí, s’omple de roses per Sant Jordi”, basada en la decoració floral realitzada per entitats i voluntaris de Constantí.

A la Plaça de les Escoles Velles també es podrà visitar durant tot el dia una mostra amb els vestits i elements que conformen el Seguici Popular al municipi.

A la tarda, les activitats continuaran a les 18h amb l’espectacle famliar “Una altra història de Sant Jordi” amb una divertida paròdia de la llegenda per part de Picarols. Els actes es finalitzaran a les 19:30h al Parc de les Escoles Velles.

PUBLICITAT