Continua el desacord amb la ubicació del mercat de la verdura de Valls

La polèmica entorn la ubicació del mercat de la fruita i la verdura de Valls segueix sense resoldre’s. Com a mostra del desacord amb l’Ajuntament, els paradistes van deixar de muntar el mercat. Una setmana després continuen de vaga i aquest dimecres han col·locat una taula informativa al centre històric per exposar als veïns de la zona un plànol dels nous espais on pretén resituar-los el consistori.

Paradistes de Valls, ensenyant a la clientela la nova ubicació on es planteja el mercat de la fruita i la verdura i sobre la qual discrepen.
PUBLICITAT

Molts veïns els han donat suport. En aquest estira-i-arronsa per consensuar una ubicació definitiva del mercat, els paradistes voldrien quedar-se al Portal Nou -passeig que han ocupat provisionalment durant la pandèmia-, mentre l’Ajuntament no contempla cap altra opció que el retorn a la seva ubicació tradicional, en ple casc antic.

L’Ajuntament no accepta sota cap concepte que els paradistes continuïn a la zona del Portal Nou, mentre els paradistes tampoc volen tornar al carrer de la Carnisseria. Malgrat que entre un lloc i l’altre la distància sigui mínima, per als paradistes la diferència és abismal, ja que al Portal Nou feien caixa i atreien nova clientela. “Un increment de vendes del 30% i 40%, allò tenia vida i anava a més, era la ubicació idònia”, afirma el portaveu dels paradistes, Antoni Ferrer. “Tornar a una zona sense vida és tornar enrere, no evolucionar”, manifesta.

PUBLICITAT