Desmantellen una plantació de més de 3.000 plantes de marihuana als Pallaresos

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona han detingut als Pallaresos tres homes, un de 29 i dos de 40 anys, com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública. També se’ls atribueix un delicte de defraudació de fluid elèctric.

marihuana mosos esquadra
PUBLICITAT

La investigació es va iniciar a principis del mes de gener arran d’unes informacions que apuntaven a l’existència d’una plantació interior de marihuana en un xalet dels Pallaresos. De la investigació es desprèn que els detinguts havien bunqueritzat totes les estances del xalet i, a més, havien instal·lat un sistema molt sofisticat de seguretat que va dificultar la investigació.

Tot i no reunir les característiques i patrons comuns en aquests tipus de plantacions, els Mossos d’Esquadra van poder acreditar l’existència de la plantació indoor de marihuana mitjançant gestions d’investigació.

Així mateix, els mossos van determinar que el legítim propietari del xalet, que desconeixia l’activitat il·lícita que s’estava cometent, havia llogat la casa a nom d’un home vinculat a aquest grup criminal, el qual a més, havia utilitzat una identitat falsa.

El resultat d’aquesta actuació policial es va saldar amb la detenció de tres homes responsables de la plantació, el comís d’un total de 3.238 plantes de marihuana i 65 cabdells secs, dues pastilles d’haixix, 23 compressors, 31 focus, 53 ventiladors, documentació personal i diners en efectiu. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

PUBLICITAT