Detenció de la Policia Local per violència de gènere a Roda de Berà

És el tercer detingut des de començament d’any fins ara. Suposen la meitat de les detencions per violència de gènere de tot el 2021.

El passat divendres a la nit els agents de la Policia Local de Roda de Berà es van enfrontar a un nou cas de violència de gènere, el tercer d’aquest any en tan sols un mes. Una xifra que suposa la meitat de les detencions per violència de gènere de 2021, que van sumar sis, i les mateixes que en tot l’any 2020.

PUBLICITAT

La Policia Local va rebre a les 21:35h una trucada de Mossos d’Esquadra en la qual se’ls requeria que s’adrecessin al carrer Calaf per un possible cas de violència de gènere. Allà, un veí de la localitat, de 46 anys d’edat, havia agredit presumptament la seva parella.

El motiu va ser un atac de gelosia. Quan l’home, embriagat, va arribar al pis que comparteix amb la seva parella, ella es trobava parlant amb un amic per telèfon. Això va fer que ell iniciés una discussió que va acabar amb l’agressió física.

Dues patrulles es van traslladar, tres minuts més tard, fins al lloc dels fets on van detenir el presumpte maltractador. La dona va ser acompanyada al CAP de Torredembarra per al seu reconeixement mèdic per una de les dotacions. Per la seva part, el detingut va ser traslladat a les dependències de Mossos d’Esquadra de l’ABP del Vendrell acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere. 

PUBLICITAT