Detenen el responsable d’un pis on s’hi cultivaven 500 plantes de marihuana

La Policia Local de Vilafranca del Penedès i la policia espanyola han desmantellat la segona plantació de marihuana en menys de dues setmanes i n’ha detingut el seu responsable. Les denúncies veïnals van permetre identificar l’espai, on s’hi havia manipulant el sistema elèctric de manera fraudulenta i on hi van trobar 502 plantes de marihuana, sis quilos de cabdells i 59 esqueixos.

Interior de la plantació de marihuana localitzada en un pis de Vilafranca del Penedès. Dijous 17 de febrer del 2022, 10:01. Cedida per la Policia Nacional
PUBLICITAT

La policia va determinar que al pis hi vivia un home, i després de determinar amb un informe oficial que hi havia frau elèctric, van controlar l’habitatge fins que finalment es va aconseguir l’entrada i escorcoll de l’immoble per via judicial.

Aquest és el segon operatiu en la mateixa línia que es produeix a Vilafranca del Penedès en menys de dues setmanes. Per aquest motiu, la invetsigació policial apuntava la possibilitat que es la mateixa organització desarticulada en la primera ocasió es trobés al darrera de la segona plantació. 

Entre les dues intervencions es van interceptar 3.572 plantes de marihuana, i en total es calcula que el preu de mercat de tot el material superaria els 600.000 euros.

PUBLICITAT