Detenen els tres autors de la mort d’un home a Salou el 2022

La policia ha identificat i detingut els tres autors de la mort violenta d’un home en una zona d’oci de Salou el 9 de maig del 2022. En un comunicat, els Mossos assenyalen que el crim era una revenja entre grups criminals francesos. 

PUBLICITAT

Els fets es remunten al 9 de maig del 2022, quan sobre tres quarts d’onze de la nit els tres presumptes autors van disparar contra un home de nacionalitat francesa al carrer Saragossa de Salou, en una zona d’oci del municipi. La víctima va morir a causa de les lesions. En el mateix lloc dels fets, i mentre els tres presumptes autors fugien, diversos ciutadans van aconseguir retenir un d’ells fins que va arribar una patrulla de la Policia Local de Salou i el va detenir.

Un dels autors ja havia estat detingut el mateix dia i va ser extradit posteriorment a França, on compleix presó provisional. Els altres dos, però, havien fugit. Gràcies a la col·laboració policial, les autoritats franceses han identificat els dos autors fugits, que es trobaven a presó provisional a França, un d’ells per un delicte menor i l’altre per una temptativa d’homicidi. 

Així, les tres persones detingudes es troben actualment ingressades a presó a l’estat francès a l’espera que se celebri el judici.

PUBLICITAT