Detingut a Tarragona un home acusat d’assetjament sexual a una menor

La denúncia la va posar la mare en detectar missatges de contingut sexual a través de les xarxes socials, al mòbil que feia servir la nena de 8 anys.

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha detingut un home acusat d’assetjament sexual a una menor de 8 anys a través de les xarxes socials. L’operació es va iniciar l’abril del 2021 arran d’una denúncia presentada a Astúries per la mare de la víctima després de detectar missatges de contingut sexual al telèfon que habitualment feia servir la nena. Els missatges eren enviats a través de les xarxes socials per part d’un usuari desconegut. La policia va trobar que les comunicacions s’havien fet des d’un dispositiu localitzat a Tarragona. El 23 de maig es va fer la detenció i es van intervenir els mitjans tecnològics emprats per l’home.

La Guàrdia Civil ha apuntat que amb la intervenció dels dispositius trobats al domicili de l’arrestat i la seva posterior anàlisi es podrà determinar l’autoria dels fets i comprovar si aquesta menor va ser l’única víctima o si n’hi ha més.

Les diligències instruïdes s’han posat a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Gijón.

PUBLICITAT