Detingut el treballador d’un local per vendre substàncies psicotròpiques a Tarragona

Els veïns van alertar la policia pel soroll i música forta

Pla mitjà d'agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana de Tarragona durant un operatiu antidroga en un pis del barri de Bonavista. Imatge del 25 de març de 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest diumenge a les nou del matí el treballador d’un local per un delicte contra la salut pública. L’individu portava una motxilla que contenia més de 800 euros en bitllets fraccionats, un gran nombre de bosses amb pastilles suposadament d’èxtasi, una bossa amb 790 grams de substància de tall i una peça de 15 grams presumptament d”speed’, segons informen fonts policials. Veïns de la zona van avisar la policia per la música forta i soroll provinent del local, situat a la zona centre. En arribar, els agents van trobar el local obert amb la presència de dos clients i dos treballadors i van observar com tots estaven consumint substàncies psicotròpiques.

La policia va identificar un dels treballadors i li van trobar la motxilla amb diners i drogues. Van detenir l’individu, que va passar a mans de Mossos d’Esquadra per procedir a disposició judicial en les properes hores.

L’Ajuntament, des de la Guàrdia Urbana, obrirà diligències contra el local per incompliment d’horaris i tinença i tolerància de consum de substàncies estupefaents, en tractar-se d’un treballador de l’establiment.

PUBLICITAT