Minut a minut del tiroteig a Tarragona

19:00: Josep Maria Estela, comisari en cap de Tarragona, confirma que la policia ha intercanviat trets amb l’agressor. La recerca ha sigut ràpida gràcies al testimoni d’agressió, prèviament s’ha realitzat una negociació, però l’atrinxerat no ha volgut negociar res. L’extreballador de seguretat es troba en estat crític a un hospital de Barcelona pels impactes balístics dels agents . Actualment, hi ha diligències obertes i s’informarà el jutjat de guàrdia. El Mosso ferit es troba a hores d’ara estable. Escolta-ho

foto cedida per una veïna
PUBLICITAT

16:46: Els Mossos d’Esquadra confirment que han detingut i neutralitzat al presumpte autor del tiroteig.

16:27: El Grup d’Intervenció Especial dels Mossos d’Esquadra han intervingut, i s’han escoltat diferents trets. Sembla que el presumpte autor dels fets estaria ferit.

16:20: Uns testimonis han explicat com s’ha viscut aquests primers moments del tiroteig a la plaça de la Mitjalluna. Escolta-ho.

15:51: Els Mossos d’Esquadra han localitzat al pressumpte autor dels trets en aquesta casa abandonada de Riudoms i hi estan treballant. Demanen a la ciutadania que no s’acostin al dispositiu policial.

15:42: L’autor dels fets estaria atrinxerat a una casa a Riudoms. La casa està abandonada, a Mas Blau.

15:40: Des de l’Ajuntament de les Borges del Camp demanen als veïns que no surtin amb cotxe perquè tots els accessos han quedat tallats per la recerca del pressumpte autor del tiroteig.

15:24: Els Mossos d’Esquadra, segons Catalunya Ràdio, han demanat a la gent dels pobles del voltant de Maspujols que no s’acosti a la zona.

13:39: El pistoler de Tarragona acaba de ferir un agent dels Mossos d’Esquadra a Riudoms que estava fent dispositiu per atrapar-lo després de ferir almenys tres persones aquest matí al centre de TGN. El presumpte autor és un vigilant de seguretatamb conèixement d’armes de foc. A hores d’ara l’estan intentant localitzar a la riera de Maspujols amb helicòpter.

13:30: El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès a un home en estat crític. Les altres dues víctimes serien un home i una dona en estat greu.

Els Mossos d’Esquadra comuniquen d’un incident a Tarragona per un home que hauria efectuat un tiroteig a l’empresa Securitas de la plaça de la Mitja Lluna, ferint a tres persones. Segons la recerca dels Mossos d’Esquadra el presumpte autor podria ser un extreballador. El presumpte agressor s’ha fugat i estaria fortament armat segons primeres investigacions. Nombroses dotacions Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d’esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets. Actualment, hi ha obert un ampli dispositiu en cerca i captura de l’agressor.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha manifestat a través de Twitter que des de l’Ajuntament segueixen de ben a prop el cas i estan en contacte amb les forces policials. Ruben Vinyuales, portaveu del PSC a Tarragona ha transmès preocupació per la recuperació de les víctimes a les seves xarxes socials.

PUBLICITAT