Detingut per circular sota els efectes de l’alcohol i les drogues a la Pobla de Mafumet

L'arrestat no disposa de permís de conduir i va xocar contra un vehicle estacionat al carrer les Guàrdies

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home per conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues després que xoqués amb un vehicle aparcat al carrer les Guàrdies de la Pobla de Mafumet (Tarragonès). L’arrestat és un veí de Tarragona, de 34 anys que circulava sense permís de conduir. L’individu es va negar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i davant la simptomatologia que presentava, la negativa a fer-se les proves i que no disposava de cap mena de permís, els agents el van detenir i van immobilitzar el vehicle.

PUBLICITAT

Després de declarar a les dependències policials, va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.Dimecres, els mossos van rebre informació que un home, en estat ebri, havia sortit d’un bar de la població del Morell i havia agafat el seu vehicle en direcció a la Pobla de Mafumet. Ràpidament, una dotació de trànsit va adreçar-se a la zona i va començar la seva recerca. Durant la cerca per diverses vies i poblacions properes, els agents van rebre un avís que s’havia produït un accident de trànsit a la Pobla de Mafumet.

Els policies van comprovar que es tractava del vehicle que buscaven i que el conductor havia xocat amb el seu vehicle contra un altre cotxe que estava estacionat correctament al carrer. Van constatar que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir i que es trobava clarament sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Els mossos van intentar reiteradament que l’home es fes les proves de detecció alcohòlica i de drogues, però es va negar en tot moment. Per això, el van detenir i van immobilitzar el vehicle.

PUBLICITAT