Detinguts dos lladres per robatoris i furts a vehicles a Tarragona

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat dues persones per cometre presumptament quatre robatoris amb força i dos furts a interior de vehicle a Tarragona. Els detinguts són un home i una dona, de 48 i 44 anys respectivament.

PUBLICITAT

Ambdós acumulen fins a 33 antecedents policials i són coneguts per la policia per múltiples detencions per delictes contra el patrimoni i, més concretament, per diversos robatoris a interior de vehicle. Els arrestats han passat a disposició judicial aquest dijous al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Els objectes sostrets es va localitzar al terrat d’un edifici de l’avinguda d’Andorra de la capital tarragonina el desembre passat. Els Mossos d’Esquadra han comprovat que els objectes robats procedeixen de quatre robatoris amb força i dos furts comesos entre el 17 de novembre i el 23 de desembre de l’any passat en diversos punts del centre urbà de Tarragona.

Dos d’ells al pàrquing del mateix edifici de l’avinguda d’Andorra on es van localitzar els objectes sostrets. Tot i que s’han pogut retornar alguns dels articles robats, ara la investigació se centra a localitzar la resta de propietaris legítims.

PUBLICITAT