Dispositiu interpolicial contra la prostitució a Cambrils

La Policia Local de Cambrils va posar en marxa divendres passat un dispositiu policial contra la prostitució, amb la intervenció de quatre pisos del centre urbà on s’exercia l’activitat. L’operació ‘Milla’ es va portar a terme amb agents de paisà i uniformats, junt amb Mossos d’Esquadra i policia espanyola de la comissaria de Reus, i el suport en prevenció de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la policia catalana. El dispositiu conjunt va entrar de vespre en els quatre habitatges, de manera simultània i coordinada. En tots els locals es van aixecar actes per infracció a la disciplina urbanística i en un d’ells es van localitzar dos embolcalls amb cocaïna -pendent d’analitzar- i també diners per un import d’uns 4.100 euros.

PUBLICITAT

L’actuació va permetre localitzar i identificar un total de quinze persones, la majoria de les quals d’origen de Sud-Amèrica i Europa de l’Est. Dues d’aquestes persones estan en situació irregular a l’Estat Espanyol i seran objecte de comprovacions i d’expedient per part de la policia espanyola.

L’operació va finalitzar a les deu de la nit, sense incidents, i a partir d’ara es procedirà a les instruccions de les diligències. Així doncs, segons fonts municipals, la tasca policial seguirà avançant i la següent fase anirà a càrrec dels serveis tècnics i jurídics de les diferents administracions.

Dos mesos d’investigacions

Segons fonts municipals, la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat (UPAS) de la Policia Local de Cambrils va començar fa dos mesos les gestions per comprovar quin era amb exactitud l’estat real de la prostitució al nucli urbà de Cambrils.

Al llarg del mes d’octubre i principis de novembre es va detectar que en quatre pisos s’hi exercia la prostitució. Un d’aquests habitatges era el mateix que va intervenir la policia espanyola de la comissaria de Tarragona els passat dies 28 i 29 de setembre al barri de la Parellada. Els altres tres pisos estaven ubicats als barris Eixample Vila i Eixample Port, concretament als carrers Andalusia, País Basc i Reus.

PUBLICITAT