Divendres s’obren les inscripcions per les estades esportives d’estiu

Aquest divendres 12 de maig s’obren les inscripcions obertes a tothom per a les estades esportives d’estiu infantils i juvenils que organitza Tarragona Esports. En total, s’ofreixen 2.200 places a infants nascuts entre 2009 i 2019, que podran inscriure’s a les activitats que es faran a les instal·lacions de la Part Baixa-Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Campclar del 26 de juny a l’1 de setembre (excepte a Campclar, que finalitzen el 28 de juliol).

Estades esportives d'estiu
PUBLICITAT

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) organitza, durant els períodes de vacances d’estiu, estades esportives destinades als més petits de la casa. Gràcies a les infraestructures esportives de les instal·lacions municipals, el PMET pot oferir un ampli ventall de propostes ludicoesportives, basades en la iniciació esportiva a través del joc.

Les estades són setmanals amb horari de 9 a 14 h, amb un servei d’acollida totalment gratuït de les 8 a les 9 h. Les activitats van des de les de caire recreatiu, relacionades amb diferents esports als tallers de manualitats, passant per les activitats a l’aire lliure en espais naturals (juvenils, nascuts entre 2009 i 2013) i les activitats de piscina.

Com l’any passat, el PMET està adherit a la campanya Bons d’Estiu, que impulsa l’Institut Municipal de Serveis Socials. Les famílies que hagin adquirit aquests bons hauran de formalitzar la inscripció de manera presencial a les instal·lacions esportives on es vulguin inscriure i presentar el bo en format paper.

PUBLICITAT