Dos campions de Catalunya al Club de Tir de Constantí

Unai García, en categoria aleví masculí i Núria Barberà, en categoria Júnior Femení, s’han proclamat campions de la Lliga Catalana organitzada per la Federació Catalana de Tir amb Arc en la modalitat d’arc compost. Els dos esportistes del Club de Tir amb Arc Constantí han aconseguit la millor puntuació i lideren el rànquing després de les 3 tirades de la lliga catalana en sala que es van disputar al Pavelló Poliesportiu de Constantí i que van reunir els millors arquers i arqueres de Catalunya.

PUBLICITAT

En aquesta classificació de la Lliga catalana indoor també cal destacar el paper d’altres representants del Club constantinec: Miquel Marsal, que ha acabat en 3ª posició en la modalitat d’arc recorbat Junior, Antonio José García, que ha acabat en 5ª posició en arc compost Sènior i Leire García, que ha finalitzat en la 6ª posició en categoria femenina d’arc recorbat cadet.

El passat 16 de gener, Unai García es proclamava campió de Catalunya en el 54è Campionat de Catalunya de Tir en Sala 2021-2022 que es va celebrar a l’Estació del Nord, a Barcelona, i Núria Barberà aconseguia la 2a posició i el subcampionat de Catalunya en aquest mateix esdeveniment. La competició, que posava el punt i final a la temporada 2021/2022 en sala, va reunir prop de 200 esportistes.

PUBLICITAT