Dos creuers arriben per 1r cop aquesta temporada al nou Moll Balears

Aquest diumenge, 29 de maig, han arribat, per primera vegada aquesta temporada, dos creuers a la nova infraestructura moll Balears del Port Tarragona. Amb aquests dos creuers un total de 9 vaixells, amb 5.900 passatgers aproximadament, han atracat a Port Tarragona, d’ençà que va començar la temporada creuerística el passat 15 d’abril.

PUBLICITAT

A les 6:00h del diumenge el creuer Riviera va ser el primer a atracar al moll tarragoní. Es tracta d’un creuer que navega per la companyia estatunidenca Oceania Cruises amb seu a Miami. Riviera és un luxós transatlàntic amb capacitat per a 1.260 passatgers aproximadament. El creuer de 239 m d’eslora, 7,32 m de calat i 32 m de mànega va romandre al moll fins a les 21:00h. Riviera fa un itinerari de 7 dies de Tarragona a Montecarlo fent parades a València, Palma de Mallorca, Marsella, Antibes, Livorno, Sardenya i, per finalitzar Montecarlo.

El segon vaixell va arribar al Port Tarragona a les 8:00h del matí fins a les 18:00h de la tarda. En aquest cas es tracta del vaixell Costa Luminosa de la companyia Costa Cruise Lines, amb procedència Marsella i destinació Savona. El creuer fa un itinerari de 5 dies atracant a diferents localitats com Màlaga, Savona i Marsella, a més de Tarragona. Té una capacitat de fins a gairebé 2.900 passatgers, amb 294 m d’eslora, 8m de calat i 32 m de mànega.

L’operativa amb dos vaixells simultanis ha estat més fàcil des de l’entrada en funcionament del Moll de Balears. Una nova infraestructura, inaugurada el passat octubre 2021, dissenyada per millorar l’arribada i sortida de creuers a Tarragona.

La temporada de creuers aquest 2022 va començar a l’abril, concretament el dia 15 amb l’arribada del vaixell Azamara Quest. Des de llavors, en poc més de mes i mig, han atracat al moll de Balears un total de 9 creuers amb aproximadament 5.900 passatgers que han arribat a Tarragona

PUBLICITAT