Dos detinguts per la crema de contenidors a Tarragona

La nit del dijous al divendres, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dos individus a Tarragona per la crema de contenidors. Se’ls acusa d’un presumpte delicte de danys.

guardiaurbana_tarragona
PUBLICITAT

A les 00:28 del divendres 15 d’abril la Guàrdia Urbana rep un avís de l’incendi d’un contenidor de cartró al carrer Mallorca. Es desplacen fins al lloc dels fets tres dotacions que, un cop allà, prenen declaració als testimonis i inspeccionen la zona, moment en el qual una de les dotacions informa a les 00:33 d’un segon incendi a un altre contenidor de cartró al carrer Robert Gerhard amb Frederic Mompou.

A partir d’aquí es mobilitzen totes les dotacions disponibles de la Guàrdia Urbana i, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’organitza un dispositiu per trobar els autors dels incendis. Al carrer Vidal i Barraquer es localitzen dos individus que coincideixen amb la descripció feta per un dels testimonis i, després de comprovar els indicis amb el testimoni, a la 01:30 es procedeix a la detenció de les dues persones per un presumpte delicte de danys.

Se sospita que els individus podrien ser els presumptes autors dels diferents incendis a la zona en els darrers quatre mesos i ara s’investiga si coincideixen el modus operandi, les franges horaràries i les descripcions fetes per testimonis per conèixer si les dues persones detingudes estan implicades en els diferents episodis de crema de contenidors.

La consellera de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, ha destacat “la rapidesa amb què la Guàrdia Urbana ha actuat per organitzar un ampli dispositiu en el mateix moment dels fets que finalment ha dut a la detenció dels presumptes autors d’uns fets que fa temps que s’estan investigant i que ja han suposat danys per valor d’uns 60.000 EUR”

PUBLICITAT