Dos tarragonins nomenats ambaixadors de la marca Exèrcit

José Luis Jiménez Lasheras, de l’empresa CEPSA, i Faustino Acosta Ortega, de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellós, han estat nomenats Ambaixadors de la Marca Exèrcit pel cap de l’Estat Major de l’Exèrcit de Terra, el General Amador Enseñat i Barea. La cerimònia va tenir lloc al Saló del Tron de Capitania General de Barcelona el 23 de novembre i va ser presidida pel tinent general Sr. Fernando Aznar Ladrón de Guevara, Inspector General de l’Exèrcit i representant institucional de l’Exèrcit de Terra a Catalunya.

PUBLICITAT

Així doncs, aquesta distinció es va atorgar per a un total de sis personalitats: Juan Lanaspa Gatnau, Mateu Valero Cortés, Josep Maria Fuster-Fabra Torrellas, Borja García-Nieto Portabella, Faustino Acosta Ortega i José Luis Jiménez Lasheras.

En primer lloc, Faustino Acosta Ortega, doctor en Ciències Econòmiques, Enginyer Tècnic Naval i Màster en Història Contemporània. Adjunt al Director General a l’Associació Nuclear Ascó-Vandellós. Forma part de diferents grups sectorials de l’energia, tant nacionals com internacionals i ha col·laborat amb l’Organisme Internacional d’Energia Atòmica (OIEA) a missions a Egipte i Iran.

D’altra banda, José Luis Jiménez Lasheras, Llicenciat amb grau en Ciències Químiques, Llicenciat en Bioquímica, Màster en Direcció de Recursos Humans i Màster al Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) d’IESE. Des de fa 13 anys és el responsable del Negoci d’Asfalts de la multinacional CEPSA a Catalunya i Aragó. De fet, n’és el seu representant i apoderat davant dels ens públics i privats.

Finalment, l’Inspector General va traslladar als nous ambaixadors l’agraïment “pel seu compromís amb Espanya i amb les Forces Armades des dels camps de la universitat, la cultura i la comunicació, el dret, la banca, l’empresa, la ciència, la indústria i l’energia”.

PUBLICITAT