Down Tarragona i Parc Central s’uneixen per la inserció sociolaboral de persones amb síndrome de Down

L’associació provincial Down Tarragona i Parc Central uneixen esforços per donar visibilitat a la inserció sociolaboral de les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. En aquest sentit, aquest dilluns, ambdues organitzacions han estrenat el vídeo de la campanya #JuntsSomImparables mitjançant el qual es vol sensibilitzar a la població i al teixit comercial. 

PUBLICITAT

Alhora, per segon any consecutiu, i en el marc del Programa Agafa’t al 21 de Down Tarragona, un grup de 14 persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals participarà durant aquesta setmana i de forma voluntària, en les tasques diàries d’establiments comercials i empreses de Parc Central.  

Xavier Sanmiguel, president de Down Tarragona, ha valorat molt positivament la primera edició d’aquesta iniciativa, que va engegar l’any passat, i va permetre que els participants ampliessin les seves competències en diverses àrees amb una experiència molt satisfactòria i ha agraït la col·laboració de Parc Central en aquest programa, “ja que la seva implicació permet difondre a major escala la labor que fa l’entitat i donar una gran visibilitat a la inserció sociolaboral de les persones amb síndrome de Down, ja que es tracta d’un espai on hi ha molta afluència”.

Seguint aquesta línia, Francisco Lambea, gerent de Parc Central, afirma que pel centre comercial passen diàriament milers de persones de totes les edats i, per tant, el compromís de l’organització és promoure la igualtat d’oportunitats: “Amb aquesta acció, volem donar visibilitat a la labor de Down Tarragona. Agraïm als establiments comercials adherits a la iniciativa per ajudar-nos a contribuir en la tasca de sensibilització i facilitar que les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals puguin encaminar el seu projecte professional. Queda un llarg camí per recórrer, però desitgem amb força que aquestes actuacions ajudin a normalitzar la seva inclusió sociolaboral amb l’objectiu que puguin
desenvolupar la seva trajectòria personal i laboral plenament”.

PUBLICITAT