ECP proposa un nou Pacte Nacional d’Indústria i alerta de les polítiques de Tremosa i El Homrani

La candidata d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha proposat un nou Pacte Nacional per a la Indústria per poder canviar el model productiu català. En una atenció a mitjans a Tarragona, Albiach ha assegurat que les polítiques que fins ara s’ha dut a terme des de Treball i Empresa, amb Chakir El Homrani i Ramon Tremosa al capdavant, “només han portat pel pedregar” i han deixat “abandonats” els treballadors del país. “Davant la inoperància i la incompetència és el moment de grans acords i d’entesa de les forces progressistes”, ha insistit.

La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, en una atenció a mitjans a Tarragona. 8 de febrer del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

La líder dels comuns també ha defensat la transició ecològica a la indústria i ha dit que “la transformació verda” ha d’anar “de la mà” dels treballadors. Albiach ha criticat que el Govern “segueix la mateixa línia del PP” segons la que “la millor política és no fer política” i ha lamentat que els treballadors “estan venuts a un model productiu molt poc resilient”.

En una atenció a mitjans des de Tarragona ha denunciat que l’actual política ha portat a “un desmantellament industrial constant” i ha assenyalat que en aquest territori s’ha apostat tot el model “al turisme, als serveis, als casinos i al sol i la platja”.

A més, la candidata ha assegurat que a les empreses “no se’ls fa complir els protocols de seguretat” i ha posat d’exemple Iqoxe.

Diputat a Tarragona

En relació a les eleccions Albiach ha assegurat que les enquestes els apunten que a Tarragona es disputen un diputat amb Vox. En aquest sentit, i com ja han alertat també a Lleida i Girona, hi ha en joc que entri “un diputat antifeixista” o bé “un energumen de la colla de Vox”.

PUBLICITAT