El 47è Festival Internacional de Música de Cambrils supera els 18.000 espectadors

El Festival Internacional de Música de Cambrils tanca la 47a edició amb 18.800 assistents. La promotora Clipper’s Live, organitzadora del certamen, i l’Ajuntament de Cambrils han presentat aquest dilluns al matí el balanç de la 47a edició del FIMC. El festival va tancar la present edició aquest diumenge a la nit amb més de 18.800 espectadors en un total de deu concerts. El concert de clausura va ser a càrrec de Nathy Peluso, una de les artistes més populars a l’estat espanyol i figura clau de l’avantguarda musical llatinoamericana.

PUBLICITAT

Per l’escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils han desfilat aquest any també artistes com Ara Malikian, que va exhaurir totes les entrades, God Save the Queen, Rels B, Sergio Dalma, Taburete, Loquillo, Raphael -també amb totes les entrades esgotades-, Mag Lari i Els Pets. En total, deu actuacions d’artistes nacionals i internacionals de referència han conformat el cartell d’enguany.

L’acte de presentació del balanç del festival ha comptat amb la presència de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein. “L’èxit d’aquesta edició i la molt bona col·laboració entre Clipper’s i els equips municipals dona peu a començar a treballar en la nova edició del proper any que serà encara millor que aquesta, on hem assolit el model de festival que fa anys que desitjàvem per a Cambrils”, ha afirmat. 

Per la seva banda, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha afirmat que “per a nosaltres, ha estat un gran repte i una gran experiència poder agafar el relleu d’aquest festival històric en la seva 47a edició”. “Tot l’equip de Clipper’s hem donat màxima prioritat a aquest projecte, engegant-lo amb moltíssima il·lusió i esforç; esperem poder seguir aportant al FIMC el nostre segell de qualitat per molts més anys”, ha conclòs.

PUBLICITAT