El Carnaval torna a la Canonja amb noves propostes

La Canonja tornarà a celebrar el Carnaval del 20 de febrer a l’1 de març. Serà un Carnaval amb actes nou i d’altres adaptats encara a la situació actual”, explica la regidora de festes, Glòria Virgili, “amb espectacles i fórmules de participació que amb major o menor èxit hem intentat que cristal·litzin en el nostre calendari festiu”.

PUBLICITAT

El Carnaval va començar a preparar-se ja fa uns mesos des del desencant inicial i les perspectives d’una baixa participació, per culpa de la pandèmia, però que amb la voluntat i fermesa de tothom, ha esdevingut una realitat festiva amb nous elements com la celebració del Dijous Gras, la recuperació dels concursos de balcons i aparadors, la nova rua infantil o la modificació de la rua per promoure la participació.

El programa començarà diumenge dia 20 amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes. A les 12 del migdia sortirà de l’escola per fer el recorregut acompanyat del DJ Nacho de las Casas i els Teatrerus fins arribar a l’Ajuntament des d’on llegirà el seu pregó d’inici del Carnaval canongí.

PUBLICITAT