El Carnaval torna a Mont-roig i Miami Platja

Tal i com va anunciar fa uns dies l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar el Carnaval, un cop el Govern de la Generalitat ha aixecat diverses mesures restrictives per la Covid. En aquest sentit, les activitats del Carnestoltes 2022 inclouen cercaviles i balls de disfresses, tot i que s’ha suspès els concursos de carrosses i comparses. L’activitat del Carnaval tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer exclusivament. 

PUBLICITAT

Així, el divendres 25 de febrer al Poliesportiu de Mont-roig hi haurà el ball de parelles amb l’orquestra Maika Band a partir de les 22 hi el servei de bar a càrrec dels Kintus/es del 2021. L’endemà, el dissabte 26 de febrer, tindrà lloc la part principal dels actes previstos. A primera hora de la tarda hi haurà una cercavila infantil que començarà a les 16.30h al Poliesportiu amb acompanyament de la batucada Maracuyá Barcelona. En arribar, ball de disfresses amb música i personatges infantils de la televisió i repartiment de coca amb xocolata per la mainada durant la tarda. A la nit, a partir de les 22.20h, cercavila de Carnaval amb la mateixa batucada i un recorregut que començarà al Poliesportiu i es dirigirà als carrers Cambrils, plaça Miramar, Cristòfor Colom, Indústria, Avinguda Catalunya i carrer Cambrils, abans de retornar al Poliesportiu. En arribar, hi haurà ball de disfresses amb animació i dj’s. 

Actes a Miami Platja. 

A Miami Platja els actes de Carnaval tindran lloc el dissabte 26 de febrer. A partir de les 18h a la Plaça Tarragona hi haurà la cercavila de Carnaval amb discoteca mòbil i un recorregut per l’Avinguda Barcelona fins al centre comercial l’Illa. En arribar, hi haurà el ball de disfresses que tindrà animació i pluja de confeti. Durant la tarda, es repartirà coca amb xocolata per la mainada. 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp demana que les colles que vulguin portar alguna carrossa o música pròpia, cal que ho notifiquin al correufestes@mont-roig.cat. 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que tot i la millora de la situació sanitària per la Covid, continuem en pandèmia i per això, sempre que sigui possible, es recomana l’ús de la mascareta i la distància de seguretat per evitar aglomeracions.

PUBLICITAT