El Celler Altavins triomfa amb el Selecció Garnatxa Blanca als premis Decanter

El celler Altavins aconsegueix la medalla de Platino per al Selecció Garnatxa Blanca 2017, i amb una puntuació de 97 punts, en la passada edició del prestigiós concurs Decanter World Wine Awards 2022, organitzat per la revista britànica Decanter i què és un referent del sector en l’àmbit global.

PUBLICITAT

Selecció Garnatxa Blanca és un dels grans vins del celler Altavins, de la DO Terra Alta. És un vi únic i exclusiu 100% garnatxa blanca, provinent de vinyes velles de més de 60 anys. És un vi que mostra la tipicitat i la singularitat de la regió a través d’aquestes vinyes històriques, on predomina la garnatxa blanca, i que envelleix 8 mesos en barrica de roure francès. Selecció Garnatxa Blanca és un dels màxims exponents de l’essència del celler Altavins: vins honestos, amb identitat i molt mediterranis.

Joan Arrufí, propietari del celler Altavins Viticultors, “La distinció amb la medalla de Platino als Decanter World Wine Awards és un reconeixement al nostre projecte, amb 20 anys d’experiència hem demostrat que sabem elaborar vins de qualitat, de la DO Terra Alta, i traslladar al consumidor una experiència. El Selecció Garnatxa Blanca és la màxima expressió de la garnatxa blanca, origen i icona de la DO Terra Alta. Un vi únic i exclusiu, amb cos i ànima, reflex de la nostra filosofia de treball: identitat, honestedat i mediterraneïtat”.

Decanter World Wine Awards és una de les competicions vinícoles més influents del sector a escala mundial. En aquesta 19ena edició hi han participat més de 18.000 vins de 54 països, que han estat tastats a cegues a Londres per quasi 170 experts que gaudeixen de confiança internacional pel seu rigorós procés d’avaluació. En aquesta edició del Decanter World Wine Awards 22 vins espanyols, dels quals només 2 catalans, han gaudit del reconeixement de medalla Platino, i un d’ells ha estat el vi Selecció Garnatxa Blanca 2017 del celler Altavins.

PUBLICITAT