El COFT i l’Associació Contra el Càncer s’uneixen per fomentar la prevenció

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) i l’Associació Contra el Càncer a Tarragona han signat un conveni de col·laboració que permetrà posar en marxa un pla d’actuacions enfocades en la prevenció i lluita contra el càncer.

PUBLICITAT

Així doncs, les dues entitats s’han compromès a col·laborar conjuntament en la difusió de materials informatius, amb formacions específiques prèvies en àmbit oncològic dirigides als professionals farmacèutics per actualitzar coneixements, i, des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona es farà divulgació dels serveis que realitza l’Associació Contra el Càncer a Tarragona i les activitats que s’organitzen en benefici dels pacients o que tinguin com a finalitat la prevenció del càncer.

En total són 345 les farmàcies de la demarcació de Tarragona i que juguen un paper fonamental en el desenvolupament en la promoció d’hàbits de vida saludables. En aquesta línia, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona i el COFT uneixen aquests esforços i teixeixen sinergies per fer arribar a la població campanyes de conscienciació i prevenció del càncer.

PUBLICITAT