El conductor d’un turisme ha mort en la C-44 a Tivissa

Amb aquesta víctima, són 35 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

PUBLICITAT

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera C-44. En al punt quilomètric 21,6 a l’altura de Tivissa (Ribera d’Ebre), en sentit Móra d’Ebre. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.24 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va sortir de la via. A conseqüència d’això, el conductor va morir. Es tracta d’un home, S.B.C., de 64 anys i veí de Tivissa.
Arran de la incidència, es van activar nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

PUBLICITAT