El Festival REC obre el termini del PRIMER TEST

El Festival REC 2022 obre la convocatòria de recepció del Primer Test, l’espai de desenvolupament i assaig per a projectes cinematogràfics en fase de postproducció que busquen rebre l’assessorament d’una acurada selecció d’experts internacionals. Aquesta és una de les iniciatives destacades del RECLab, l’àrea del Festival REC que inclou cites paral·leles, les trobades One-to-one i altres novetats.

REC caixaforum
PUBLICITAT

Com en edicions anteriors, el Primer Test 2022 reunirà a productors, programadors i agents de venda internacionals, que es trobaran a porta tancada amb els responsables dels projectes candidats per aportar la seva experiència, i així afavorir l’èxit i l’entrada al mercat internacional de les obres de directors/es i productors/es emergents.

La trobada es durà a terme els dies 2 i 3 desembre, en el marc del Festival REC 2022, que se celebrarà de l’1 al 6 de desembre.  Així mateix, el Primer Test comptarà amb un workshop previ enfocat a divulgar eines i espais per als professionals del sector i donar a conèixer noves finestres de desenvolupament i públics, que se celebrarà l’1 de desembre.

La inscripció de projectes es pot fer a través de la pàgina web del festival (https://www.festivalrec.com/), on es pot omplir el formulari per a participar en aquesta trobada professional. El termini de presentació conclourà el dilluns 10 d’octubre de 2022 a les 24 h. Per a qualsevol dubte o consulta, els candidats/es es poden adreçar a l’adreça industry@festivalrec.com. Els missatges han d’incloure la referència “Primer Test” a l’assumpte.

A més a més, el lloc web del festival inclou algunes de les novetats del Primer Test 2022, com la suma de dos nous premis per als projectes cinematogràfics participants —que amplien de 4 a 6 el nombre total de guardons— o l’ampliació del ventall geogràfic dels experts/es internacionals que assessoraran als candidats/es. La seva procedència no se cenyirà a l’àmbit europeu, sinó que comptarà amb aportacions de professionals d’Amèrica del nord i del sud, així com del continent africà i/o asiàtic. 

El Primer Test està organitzat pel Festival REC i Play Acció Cultural i compta amb el suport de l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals), AC/E (Acción Cultura Española). A més a més, col·laboren en aquesta jornada professional PÖFF Tallinn Black Nights Film Festival, el Festival de Málaga, l’Alternativa (Festival Independent de Barcelona), Catalan Films, Deluxe i CinemArt del Festival de Rotterdam.

PUBLICITAT