El Nou Estadi Costa Daurada repetirà com a seu de LaLiga Genuine

La competició 2022-2023 arrencarà la setmana vinent a la Fase Tarragona. El divendres 11 de novembre, el Nou Estadi Costa Daurada acollirà la benvinguda dels 44 equips participants en la cinquena edició de la competició organitzada per la Fundación LaLiga. El Nàstic exercirà novament com a club amfitrió en la seu inaugural i els partits es jugaran dissabte 12 i diumenge 13 de novembre al Futbol Salou Sports Center.

Nou Estadi
PUBLICITAT

Fundación LaLiga ha donat a conèixer tots els detalls de la present edició, que es dividirà en 4 fases i 6 seus. Com a novetat d’aquesta temporada, dos clubs de LaLiga s’uneixen als 42 equips participants en la darrera temporada. El Fundación Real Madrid i Futbol Club Andorra s’estrenaran aquest curs i ho faran a Tarragona.

L’acte inaugural serà aquest divendres a la tarda al Nou Estadi Costa Daurada, on desfilaran els més de 1.000 futbolistes i membres de cos tècnic dels respectius 44 clubs participants. Tots ells jugaran per aconseguir un dels quatre Trofeus del Fair Play i el Trofeu al guanyador esportiu.

PUBLICITAT