El nou Port Plaza Apartments rehabilita l’antic edifici aduaner i presenta les fortaleses en sostenibilitat

El Port Plaza Apartments, situat a la Plaça dels Carros presenta la seva oferta turística i tots els seus serveis en materia de sostenibilitat, després de rebre una menció destacada pels premis Re Think Tourism i la qualificació A en eficiència energètics del segell BREEAM.

PUBLICITAT

Un Port Plaza Apartments que va rehabilitar-se l’any 2019, però amb l’aturada de la pandèmia va acabar obrint portes l’any 2021. Una proposta hotelera atractiva que es troba situada en un espai emblemàtic com és el de l’antic edifici aduaner construït l’any 1864 situat a la Plaça dels Carros de Tarragona. Un espai que connecta el Port de Tarragona amb el carrer Unió.

Un Port Plaza Apartments que ha presentat la seva oferta turística i el seu compromís amb la sostenibilitat en tot el sistema de canonades. Albert Canadé, director general del Grup Blaumar, explicava que mantenien la oferta turística durant tot l’any.

Així doncs, els apartaments del nou Port Plaza Apartments reben grans distincions en matèria de sostenibilitat i manté els nivells d’ocupació mitja anual del 77%. Un dels edificis més emblemàtics de la ciutat,

PUBLICITAT