El passeig de la independència recuperarà els dos carrils de sortida

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit fer marxa enrere i retirarà les 17 places d’aparcament dissuasiu ubicades al passeig de la Independència a tocar amb l’avinguda Ramón y Cajal per tal que aquest tram recuperi els dos carrils de sortida.

PUBLICITAT

Segons ha informat el consistori, la decisió arriba després d’atendre algunes reclamacions de la ciutadania respecte del trànsit de la zona i comprovar les retencions ocasionades per aquestes 17 places d’aparcament en cordó i la conseqüent supressió d’un dels dos carrils de sortida cap a l’avinguda Ramón y Cajal. En paraules del conseller de Mobilitat i Transports, Xavier Puig, “en la mobilitat, com amb el POUM, actuem en un procés d’escolta constant amb la ciutadania per ser flexibles en l’aplicació de les mesures per a la mobilitat sostenible i la millora de la qualitat de vida però determinats en l’objectiu de fer de Tarragona una ciutat més amable per a tothom”.

Pel que fa a la resta d’aparcaments dissuasius del passeig de la Independència es mantenen, garantint així que s’avança cap a l’objectiu de disminuir el trànsit rodat al centre.

PUBLICITAT