El Port de Tarragona aconsegueix el certificat internacional ISO 22320

El Port de Tarragona és el primer port del sistema portuari estatal en aconseguir el certificat  de Gestió d’Emergències basat en la norma internacional ISO 22320. La norma és un recull  de les millors pràctiques mundials en matèria de gestió integral d’emergències amb  l’objectiu d’establir l’ordre i el control organitzacional d’estructures i procediments, presa de  decisions, traçabilitat i gestió de la informació. 

PUBLICITAT

L’acte de lliurament de la certificació s’ha celebrat avui a la seu Institucional de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Els responsables d’AENOR, empresa certificadora, Ángel Luis  Sánchez Cerón, Director Región Mediterráneo, i Esther Rubio Sanchiz, Tècnica de Desenvolupament de Negoci; han lliurat el document acreditatiu al president del Port, Josep  M Cruset, al director general, Ramon Ignacio García; i al responsable i coordinador d’emergències, Jesús Teva. 

Aquest certificat, obtingut pel Port de Tarragona a principis d’aquest any i amb una validesa  fins a l’any 2025, acredita la capacitat del Port per a donar una resposta eficaç i coordinada  davant una situació d’emergència, apostant per la millora continua, tal com especifica la  norma ISO 22320 de Protecció i Seguretat dels Ciutadans, Gestió d’Emergències. Requisits per a la resposta davant dels incidents. Fet que el posicionen com a primer port de l’Estat  en aconseguir la Certificació de Gestió d’Emergències conforme a aquesta norma.

PUBLICITAT