El Port Tarragona present a la 20a edició de Logichem de Rotterdam

L’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona ha visitat una de les fires més importants del sector de productes químics a Rotterdam. Una representació de l’equip comercial del Port Tarragona ha estat present a la LogiChem 2022. Un dels esdeveniments més importants d’Europa sobre logística de productes químics que se celebra a la ciutat de Rotterdam, als Països Baixos.

PUBLICITAT

El Port Tarragona com un dels ports més importants de la Mediterrània oest en aquest tipus de tràfics, on acumula el 15% dels moviments de productes químics. A més a més, és un dels referents del sud d’Europa que no es va voler perdre aquesta ocasió per conèixer les noves tendències del sector. Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment l’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona ha atès més de 40 empreses del sector interessades amb les infraestructures portuàries tarragonines. L’equip ha donat a conèixer les infraestructures existents per al sector. Així com la promoció del Port Tarragona, com hub mediterrani per a l’emmagatzematge i la distribució de productes líquids.

Aprofitant la presència en aquest esdeveniment internacional els representants del Port han explicat els nous projectes i instal·lacions com la Zona d’Activitats Logístiques i el desenvolupament ferroviari, dues àrees on el Port Tarragona hi centra gran part dels seus esforços de creixement.

PUBLICITAT