El president del Port aposta per un 2023 de comunitats energètiques

El president del Port de Tarragona, Saül Garreta, encara el 2023 amb l’objectiu d’impulsar comunitats energètiques. Després de cinc setmanes en el nou càrrec, Garreta ha destacat com un dels seus principals objectius potenciar el camí de les empreses cap a la sostenibilitat.

PUBLICITAT

Es per aixì que el president confia a posar en marxa diferents projectes de descarbonització, amb una clara aposta per les energies renovables, entre d’altres. Durant el pròxim any, el president del Port també espera que s’aprovi la tramitació del pla d’urbanització de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL). Pel que fa a aquest 2022, Garreta es mostra satisfet que l’ens portuari tanqui amb unes xifres positives i molt similars a les del 2021.

Per altra banda, de cara el 2023, Garreta confia superar les dades d’enguany i assegura que solucionar el conflicte de l’estiba ajudaria a aconseguir uns millors resultats, ja que la situació actual els afecta “directament”. Tot i això, el president diu que des de l’APT s’han mantingut “neutrals” en una problemàtica entre “unes empreses i els seus treballadors” i que l’únic que poden fer des de l’ens portuari és “intentar que arribin a solucions” perquè “la seva imatge no es vegi afectada”.

PUBLICITAT