El PSC d’Amposta demana a Anna Tomàs que deixi l’acta de regidora

El PSC d’Amposta demana a Anna Tomàs que deixi l’acta de regidora i de consellera comarcal. L’executiva local dels socialistes així ho ha acordat després que Tomàs hagi abandonat el grup municipal i anunciat que passa a ser regidora no adscrita.

Imatge d'arxiu d'Anna Tomàs, regidora de l'Ajuntament d'Amposta. AMPOSTA.CAT
Imatge d'arxiu d'Anna Tomàs, regidora de l'Ajuntament d'Amposta. AMPOSTA.CAT
PUBLICITAT

El grup del PSC recorda que l’acta de regidora la va aconseguir pel fet d’ocupar un lloc destacat a les llistes del partit, en les passades eleccions municipals, en les quals la candidatura socialista va treure dos regidors. “El PSC d’Amposta ens sentim defraudats i enganyats per la seva actitud i el seu comportament en el tram final de la seva pertinença al PSC”, afirma Lluïsa Lizarraga, primera secretària del PSC d’Amposta.

“La veritat és que ja no representava els valors del PSC, tot i que vam intentar reconduir la situació des de feia molt temps donat que no feia les tasques pròpies de l’oposició, i no hem d’oblidar que els ampostins i ampostines amb els seus vots esperen que l’exercim, per fiscalitzar al govern municipal i per presentar una alternativa a la ciutadania”, afirma Lizarraga, en un comunicat del partit.

Des del PSC li demanen “que ens torni l’acta de regidora perquè no és tolerable que s’atribueixi una quota de representació pròpia basada en els valors i el projecte polític del partit al qual representava, per pretendre representar al consistori ampostí amb nom propi”. “Els veïns van dipositar la seva confiança en el programa del PSC per a Amposta, i ara no volen sentir-se defraudats”, conclou la secretària.

PUBLICITAT