El PSC expulsa el portaveu de Vila-seca i incorpora a Joan Antón Ramírez

El PSC ha decidit cessar al regidor Ivan Navarro com a membre del grup socialista de Vila-seca després de detectar presumptes irregularitats comeses pel portaveu al consistori.

PUBLICITAT

El partit va decidir crear una junta gestora a l’agrupació socialista del municipi arran de les sospites d’aquestes irregularitats. Davant d’aquest escenari, Navarro ja té relleu. La nova junta gestora estarà presidida per Joan Anton Ramírez, alcaldable del PSC-Vila-seca Som Tots a les eleccions municipals del proper mes de maig.

El PSC reitera que l’estricte compliment ètic i correcte de la gestió dels recursos públics ha estat, és i serà una de les característiques essencials del compromís polític del socialisme democràtic en el funcionament dels consistoris del país.

Per la seva banda, Joan Anton Ramírez, en les seves primeres declaracions en aquest càrrec ha destacat que “la meva candidatura i el meu projecte tindrà una actitud de tolerància zero envers els possibles casos de corrupció o de gestió inadequada dels recursos públics, tal com exigeix –amb raó- la ciutadania. No ens tremolarà mai el pols per prendre les mesures contundents que calguin per tallar de soca-rel qualsevol comportament èticament reprovable”.

PUBLICITAT