El reglament de les xarxes tancades a la química, una realitat aquest 2022

El reglament de les xarxes tancades a la indústria química arribarà abans que acabi l’any, o com a molt tard, a principis de l’any vinent, al Consell de Ministres. Així ho ha anunciat avui a Tarragona German Renau, portaveu de la comissió d’energia del PSOE.

PUBLICITAT

Segons German Renau, la transició energètica i ecològica de la nostra economia és d’una importància capital i la indústria química de Tarragona té un paper fonamental que jugar en aquests moments. Renau ha destacat que “hem vingut per conèixer de primer mà la situació que es viu als polígons químics de Tarragona i saber de les seves necessitats, en defensa de les inversions i dels llocs de treball.”

Renau s’ha reunit amb una delegació de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, acompanyat pel diputat al Parlament, Rubèn Viñuales, i de la diputada al Congrés, Sandra Guaita, els quals han destacat la importància de ser competitius en l’àmbit de l’energia i han afirmat el compromís del PSC per ajudar a la industria quimica a aquest repte i també per descarbonitzar-la.

PUBLICITAT