El sector turístic de Tarragona participa en les jornades ‘Sostenibilitat i Turisme’

Les Jornades Tècniques Sostenibilitat i Turisme, celebrades durant aquest passat dimarts a l’hotel 4R Gran Regina de Salou, han comptat amb més de 100 assistents -entre empresaris i directius de càmpings, hotels, apartaments turístics, agències de viatges i altres empreses turístiques de la demarcació de Tarragona-.

PUBLICITAT

Les diferents ponències realitzades per experts han tractat temes d’energies renovables, d’abastament i ús de l’aigua, de comunicació… També s’han dut a terme dues taules rodones; una sobre certificacions mediambientals i una altra d’aplicacions de la tecnologia. A més, també ha comptat amb xerrades sobre el Fons Next Generation per a projectes d’eficiència energètica i economia circular d’empreses turístiques i sobre Ajudes Europees per assumptes de sostenibilitat.

Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha fet una xerrada sobre “Cap a un model turístic més ètic, innovador i responsable”. La clausura ha anat a càrrec de Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT